اگر با سیاستها و روشهای مارکتینگ اپل آشنا باشید، خوب میدانید که این شرکت تمایلی به بیان آمار و ارقام کامل و دقیق در مورد محصولات خود ندارد. امسال در مراسم آیفون ۱۲ هم اپل از بیان اطلاعات کامل در مورد باتری و رم آیفونها خوددرای کرد و به نوعی شاهد مخفی کاری اپل بودهایم. اپل این مسئولیت را به شکل نانوشتهای به دوش اهالی تکنولوژی انداخته است. اما اینبار آشکار کردن اطلاعات دقیق و کامل در مورد باتری و سایر مشخصات آیفون ۱۲، ممکنس است برای اپل دردسرساز باشد.
مهمترین مخفی کاری اپل مربوط به ظرفیت باتری آیفون ۱۲ میشود. ظرفیت آیفون ۱۲ نسبت به سلف خود ۲۹۵ میلیآمپر کمتر شده (طبق اطلاعات سایت GSMArena) و این یک پسرفت بزرگ برای محصول اخیر اپل به حساب میآید. البته گفته میشود که چیپست ۵ نانومتری جدید آیفون ۱۲ مصرف باتری کمی دارد. صرف نظر از میزان مصرف این چیپست، اگر اپل حداقل از همان باتری آیفون ۱۱ در آیفون ۱۲ استفاده میکرد، مطمئنا شاهد شارژدهی بیشتری در آيفون ۱۲ بودیم. علاوه بر این، با مقایسهی ظرفیت ۲۸۰۰ میلیآمپری ساعتی آيفون ۱۲ در برابر رقبای اندرویدی خود، میتوان به برتری پرقدرت اندرویدیها پی برد. این در حالی است که اپل سخنی دربارهی هیچ یک از این حقایق نبرده است.
حافظهی رم در آیفون ۱۲ نسبت به آیفون ۱۱ بدون تغییر باقی مانده. چهارگیگابایت رم در کنار پردازندهی A14 گرچه میتواند عملکرد بینقصی در اجرای برنامهها برای آیفون ۱۲ به همراه داشته باشد، اما این مقدار رم در برابر رقیبان اندرویدی بسیار کم است. پرچمداران اندرویدی در سال ۲۰۲۰ بین ۸ تا ۱۲ گیگابایت رم دارند که در مقایسه با آیفون ۱۲ یک سر و گردن بالاتر قرار میگیرند. اما اپل سخنی از یکسان بودن حافظهی رم در آيفون ۱۲ و ۱۱ در مراسم اخیر خود به میان نیاورد.
شاید از خود بپرسید دلیل تمام این قربانی کردنها و مخفی کاری اپل در آيفون ۱۲ چیزی جز سود بیشتر میتواند باشد؟ در حقیقت اگر این فرضیه را در کنار حذف هدفون و شارژر دیواری از جعبهی آيفونهای ۱۲ بگذاریم، به این اطمینان میرسیم که اپل سود بیشتر را در اولولیت قرار داده و برخی ويژگیها را قربانی آن کرده و مخفی کاری های خود را با آن توجیه کرده است.
آخرین مخفی کاری اپل در آيفون ۱۲ به قابلیت «سرامیک شیلد» آن برمیگردد. در ویدئوی تبلیغاتی آيفون ۱۲، در مورد مقاومت آن در برابر ضربه و افتادن روی زمین، تمرکز زیادی شد. اما اپل تنها نیمی از داستان را به کاربرانش گفت. چرا که قاب شیشهای جلوی آیفون ۱۲ مقاومت بسیار خوب و قاب شیشهای پشتی این گوشی مقاومت بسیار بدی در برابر ضربه دارد. این حقیقت را یوتیوبرها با انجام «دراپ تست» آشکار کردند. قاب پشتی آیفون ۱۲ و آیفون ۱۲ پرو بسیار شکننده هستند و بعد از سقوط از ارتفاع ۱.۵ متری تقریبا هیچ قسمت سالمی از قاب پشتی آنها باقی نمیماند.
اپل یک دکمهی مخفی به آیفون شما اضافه کرده که ممکن است تاکنون متوجه آن نشده باشید. این دکمه «بک تپ» نام دارد. این...
مراسم دیگری از اپل در راه است ؟
احتمالا در تاریخ ۱۷ نوامبر یعنی ۲۷ مهر ۹۹ شاهد مراسمی برای معرفی مکبوکهای جدید با پردازندهی اپل باشیم. یک چیز...
اینترنت 5G در آمریکا به چه صورت است ؟
مشکل اینترنت 5G در آمریکا این است که هنوز خوب نیست. در بسیاری از بررسیها، سرعت اینترنت 5G کمتر از از اینترنت 4G در...