سازگارآنلاین در ۱۷ ام آبان ۹۹ دومین مسابقهی اینستاگرامی خود را برگزار کرد. هدف از برگزاری این مسابقه، آشنایی بیشتر کاربران با محصولات و کیفیت آنها بود. جایزهی مسابقهی دوم مانند مسابقهی اول، کابل شارژ انرجایزر انتخاب شده بود. کابلهای شارژ انرجایزر به طول عمر و استحکام بسیار بالا مشهور هستند.
شرایط مسابقهی دوم اینستاگرامی سازگارآنلاین به این صورت بود که کاربران برای شرکت در مسابقه باید علاوه بر دنبال کردن صفحهی سازگارآنلاین و لایک پست مسابقه، سه نفر را در کامنت منشن میکردند. طبیعتا افرادی که این سه شرط را رعایت نکردند، شرایط شرکت در مسابقه را بدست نیاوردند. قرعهکشی، قرار شد زمانی انجام شود که تعداد کامنتها به هزار عدد میرسید.
هشت روز بعد از شروع این کمپین، تعداد کامنتها به هزار و چهارده عدد رسید و ما طبق قولی که به شما دادیم، بلافاصله قرعهکشی را انجام دادیم. از مجموع کاربران شرکتکننده در مسابقه، پنج نفر برندهی پنج کابل شارژ انرجایزر شدند. آیدی اینستاگرام این پنج نفر در زیر آمده است:
bijan_vakili@
hadinabi69@
pariya_sh72@
khorshiid_1400@
omid.shaheri@
ما در سازگارآنلاین از تمام افراد شرکتکننده در این مسابقه تشکر میکنیم و به این پنج کاربر وفادار تبریک میگوییم. این عزیزان برای دریافت جایزهی خود، میبایست یک حساب کاربری در سایت سازگارآنلاین داشته باشند و تمام اطلاعات هویتی خود اعم از نام و نام خانوادگی، کدملی، آدرس، ایمیل، شماره موبایل و شماره تماس خود را در حساب کاربری تکمیل کنند. پس از تکمیل حساب کاربری، هدیهی این عزیزان، با پست ارسال خواهد شد.
اگر در این دو مسابقهی اخیر اینستاگرامی سازگارآنلاین برنده نشدید، هیچ نگران نباشید. جایزههای ارزشمندتر و بیشتری از سازگارآنلاین در راه است. پس اینستاگرام سازگارآنلاین را دنبال کنید و منتظر خبرهای خوب از ما در این شرایط سخت کرونا باشید.
برای دنبال کردن صفحهی سازگارآنلاین در اینستاگرام به این لینک بروید.